Vrouwenteams Zwartemeerse Boys en Weiteveense Boys slaan handen ineen

Het aankomende voetbalseizoen (2022/`23) zullen Zwartemeerse Boys VR1 en Weiteveense Boys VR1 een combinatieteam gaan vormen onder de naam ST Zwartemeerse Boys/Weiteveense Boys VR1. Na goed overleg tussen beide besturen en de damesteams zelf is dit besloten, omdat beide teams afzonderlijk te weinig speelsters hebben om aan het seizoen te kunnen beginnen. De overeenkomst wordt aangegaan voor één seizoen en zal eindigen op 30 juni 2023. In de loop van het aankomende seizoen zullen beide besturen gaan evalueren om te bepalen of de overeenkomst ook voor het seizoen 2023/`24 wordt aangegaan. Als besturen zijn we blij dat op deze manier het vrouwenvoetbal in beide dorpen kan blijven bestaan.

De wedstrijden en trainingen zullen gelijkwaardig over de sportparken verdeeld worden. Voor de winterstop zullen de wedstrijden afgewerkt worden op het sportpark van Weiteveense Boys en na de winterstop worden de wedstrijden afgewerkt bij Zwartemeerse Boys. Op beide sportparken zullen de wedstrijden beginnen om 14:30. Voor de trainingen geldt dat, onder leiding van Tim Funke (momenteel ook trainer bij Zwartemeerse Boys VR1), op maandagavond de training plaatsvindt in Zwartemeer en op woensdagavond in Weiteveen. Het team zal uit gaan komen in de 4e klasse.

Wij wensen alle speelsters en staf veel succes en voetbalplezier toe en we hopen op een prettige samenwerking.

Besturen sc Zwartemeerse Boys en s.v. Weiteveense Boys