Weiteveense Boys en hoofdtrainer André Steenhuis na het seizoen uit elkaar

André Steenhuis zal aan het einde van het huidige voetbalseizoen ons gaan verlaten als hoofdtrainer. Hij is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen. Voor André was het geen gemakkelijke beslissing, omdat hij het erg naar zijn zin heeft met de huidige spelersgroep en hij voelt een goede klik met het bestuur en de rest van de vereniging. Desondanks gaat hij toch starten met een nieuwe uitdaging. Het hoogtepunt van André is uiteraard het kampioenschap uit het seizoen 2022/2023, waardoor we zijn gepromoveerd naar de vierde klasse. De doelstelling voor het huidige seizoen blijft directe handhaving in de vierde klasse. Wij willen André hartelijk bedanken voor de afgelopen drie seizoenen en wensen hem, de staf en spelers veel succes in de tweede seizoenshelft.

Voor het nieuwe seizoen zullen we dus als vereniging op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

Bestuur Weiteveense Boys