Jubileumfeest 75-jarig bestaan

Het jubileumfeest ter ere van het 75 jarig bestaan van de voetbalvereniging vindt plaats in het weekend van 17, 18 en 19 juni 2022. De locatie van de feestterrein is op Sportpark ’t Amsterdamsche Veld aan de Ir. Biewengaweg 5 Weiteveen. Via dit bericht willen we jullie op de hoogte brengen van het volledige programma.

Op vrijdagavond is er een avond voor sponsoren, vrijwilligers en genodigden. Voor deze avond ontvangt men een persoonlijke uitnodiging. De aanvang van de avond is om 20:00 uur en zal duren tot 00:00 uur. DJ Peter Hermans zal met zijn “Meest Voutte Disco Show van Nederland” zorgen voor de muzikale ondersteuning.

Op zaterdagmiddag is er een jeugdmiddag voor alle jeugdleden van SWB. De opgave verloopt via de leiders en trainers van de jeugdteams. De aanvang van de middag is 13:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Tevens is de feesttent die middag geopend met muzikale ondersteuning van de drive-in show van DJ Peter Hermans.

Zaterdagavond is de feestavond met muzikale ondersteuning van de band “De Bounties” (https://www.youtube.com/watch?v=8XWvEAFeV9w). “De Meest Voutte Disco Show van Nederland” zal de avond aan elkaar draaien. De avond begint om 19:30 uur en zal duren tot 01:00 uur. Spelende leden (bondsleden) kunnen voor deze avond een gratis kaartje halen in de kantine. De prijs van een kaartje voor niet-spelende leden en niet-leden is € 10,- . Toegang is alleen mogelijk met een toegangskaart, dus iedereen moet een kaart halen. Op de avond zelf zullen er geen kaarten meer verkocht worden aan de deur. De kaarten kunnen op de volgende momenten gehaald worden in de kantine:

  • Donderdag 26 mei (tijdens Boekweittoernooi)
  • Vrijdag 27 mei van 18:00 – 20:00
  • Woensdag 1 juni van 18:00 – 20:00
  • Vrijdag 3 juni van 18:00 – 20:00

Op zondag organiseren wij een kleine brunch met aansluitend een fiets- en puzzeltocht door het Bargerveen. De aanvang van de brunch is 11:00 uur. Opgave voor deze familie(fiets)dag kan tot 1 juni a.s. via 06-52490238. We sluiten vervolgens het weekend af met een gezellige middag voor jong en oud bij de feesttent met wederom muzikale ondersteuning van DJ Peter Hermans met zijn drive-in show. Entree is gratis!

Het hele weekend is er een fotoexpositie en tentoonstelling in de kantine. De openingstijden hiervan zijn:

  • Vrijdag 17 juni 19:00-21:00 uur
  • Zaterdag 18 juni 13:00-18:00 uur
  • Zondag 19 juni 10:00-18:00 uur

Wij hopen jullie in grote getalen te mogen ontvangen om ons 75-jarig jubileum met ons te vieren.

Jubileumcommissie s.v. Weiteveense Boys