VriendenLoterij steunt voetbalvereniging s.v. Weiteveense Boys met 5.000 euro

Een grote verrassing voor s.v. Weiteveense Boys. We zijn uitgeroepen tot Club van de Week en ontvangen daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De vereniging gebruikt de bijdrage om de club te verduurzamen.  

Jur Immink, penningmeester: “Het is een grote verrassing dat wij zijn uitgeroepen tot Club van de Week. Wij zijn onwijs blij dit mooie bedrag te ontvangen! Dit is het bewijs dat ook kleinere verenigingen net zo hard mee tellen. We kunnen het bedrag goed gebruiken voor het verbeteren en verduurzamen van de club.” 

‘Clubs van de Week’     Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.