DRINGENDE OPROEP VOOR SCHEIDSRECHTERS

Beste leden en niet-leden van 18 jaar en ouder,

De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en hij/zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. Bij onze vereniging is er een groot tekort aan scheidsrechters, waardoor we voor aankomend seizoen zelfs het risico gaan lopen dat wedstrijden niet door kunnen gaan, omdat er geen scheidsrechter beschikbaar is. We zijn daarom dringend op zoek naar leden/niet-leden vanaf 18 jaar die bereidt zijn wedstrijden te fluiten op groot veld (JO13 en hoger t/m de seniorenteams) op zaterdagmiddag en/of zondagochtend. Met name voor de zondagochtend is de nood hoog, omdat onze huidige scheidsrechters hebben aangegeven te gaan stoppen. Scheidsrechters worden vanuit de vereniging op de volgende manieren gefaciliteerd:

  • Scheidsrechters krijgen een eigen pakje, fluitje en schrijfblokje
  • Scheidsrechters wordt de mogelijkheid geboden om een cursus te volgen
  • Scheidsrechters krijgen een begeleider vanuit de vereniging

Wil jij jouw steentje bijdragen aan het draaiende houden van de plaatselijke voetbalvereniging en wil je daarnaast ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Meld je dan aan om scheidsrechter te worden en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Als je eens per 6-8 weken kunt fluiten help je ons al enorm! De opleiding wordt uiteraard vergoed vanuit de vereniging. Daarnaast is een vergoeding per wedstrijd ook bespreekbaar.

Via onderstaande link vind je eigenlijk alle informatie over het worden van scheidsrechter: https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/ik-word-scheidsrechter

Als je nog vragen hebt, horen wij dit natuurlijk ook graag.

Namens het bestuur van s.v. Weiteveense Boys,

Thomas Immink
Wedstrijdsecretaris
Telefoon: 06 – 53 11 92 60
E-mail: t.immink@outlook.com