Praktische informatie KERSTBINGO 2021

Heb jij je al aangemeld voor de KERSTBINGO 2021 van Weiteveense Boys? Niemand minder dan de kerstman zal op 17 december, vanuit een in kerstsfeer gegoten livestudio, de nummers oplezen! Vorig jaar was een groot succes, dus dit wil je absoluut niet missen!

Vorig jaar was er in de aanloop naar de kerstbingo wat (technische) onduidelijkheid over de kerstbingo. In dit bericht proberen wij dit wat te verduidelijken door een stappenplan:

  1. Je meldt je aan via https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAZAAIt0TRRUQ1JYUDJETUhQMlBSUThUMjRaR1JMUkNRMi4u. De aanmeldpagina staat open t/m woensdag 15 december.  
  2. Na de aanmelding zal je tijdig een “tikkie” ontvangen om op basis van het aantal gekochte bingokaarten de betaling te voldoen. Het is belangrijk om ook de betaling op uiterlijk woensdag 15 december te voldoen. Geen betaling betekent geen deelname! De bingoboekjes zullen thuis worden bezorgd.
  3. Vlak voor de bingo word je in een WhatsApp-groep geplaatst. Hierin worden de spelregels uitgelegd en kun je op de avond zelf aangeven dat je BINGO hebt.
  4. De bingo is te volgen via een livestream. Dit betekent simpelweg dat je via een webpagina de bingo “live” kunt volgen. Dit kan via je telefoon, tablet of laptop. Wij adviseren om een laptop aan te sluiten op een tv, zodat je de bingo vanuit je luie stoel op de tv kunt volgen. Volg https://www.youtube.com/watch?v=bpRgW5RzPec voor een uitleg over hoe je dit voor elkaar krijgt.
  5. De link naar de KERSTBINGO-webpagina zal vlak voor aanvang gepubliceerd worden. Vanaf dan hoef je alleen maar op te letten en je bingokaart te vullen. Wanneer je BINGO hebt, meld je dit in de WhatsApp-groep waar je in geplaatst bent. Vervolgens maak je een foto van je bingokaart om aan te tonen dat je daadwerkelijk bingo hebt. Deze zullen wij dan controleren.
  6. De prijzen worden daags na de kerstbingo bij u thuis bezorgd. Hierover zullen wij jullie nog informeren, evenals het aantal ronden dat gespeeld gaat worden.

Wij hopen dat bovenstaand een en ander verduidelijkt. Mocht het toch nog niet helemaal duidelijk zijn, vraag dan een familielid of iemand van het bestuur!

Nogmaals tot 17 december!!

Bestuur & activiteitencommissie Weiteveense Boys