Kerstbingo 2021

Gezien de huidige Coronamaatregelen en het grote succes van vorig jaar, hebben wij ook voor dit jaar besloten een online kerstbingo te gaan organiseren via een live stream! Iedereen kan dus vanuit eigen huiskamer deelnemen aan de kerstbingo. De kerstbingo wordt gehouden op vrijdagavond 17 december vanaf 20:00.

De aanmelding loopt via https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAZAAIt0TRRUQ1JYUDJETUhQMlBSUThUMjRaR1JMUkNRMi4u. Vul hier je gegevens in en wij zullen zorgen dat jullie de boekjes tijdig zullen ontvangen. De aanmelding loopt tot en met woensdag 15 december. De betaling moet dan ook voldaan zijn. Na het sluiten van de aanmelding, voegen we je toe aan een WhatsApp groep. Hierin worden de spelregels uitgelegd en kun je op de avond zelf aangeven dat je BINGO hebt. Uiteraard zijn er ook dit jaar mooie prijzen te winnen! Deze worden daags na de kerstbingo bij u thuis bezorgd. Hierover zullen wij jullie nog informeren.

Wij rekenen opnieuw op grote “opkomst”!

Bestuur & Activiteitencommissie Weiteveense Boys