Kerstbingo 2020

Ondanks de Coronacrisis en de nodige beperkingen hebben wij in overleg met de activiteitencommissie besloten om de jaarlijkse kerstbingo toch door te laten gaan! Dit jaar doen we het op een iets andere manier dan jullie van ons gewend zijn. Na een aantal positieve voorbeelden uit de omgeving, zullen wij onze jaarlijkse bingo organiseren via een live stream. Iedereen kan dus vanuit eigen huiskamer deelnemen aan de kerstbingo. De kerstbingo wordt gehouden op vrijdagavond 18 december vanaf 20:00.

De aanmelding loopt via https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAZAAIt0TRRUQ1JYUDJETUhQMlBSUThUMjRaR1JMUkNRMi4u. Vul hier je gegevens in en wij zullen zorgen dat jullie de boekjes tijdig zullen ontvangen. De aanmelding loopt tot en met vrijdag 18 december. De betaling moet dan ook voldaan zijn. Na het sluiten van de aanmelding, voegen we je toe aan een WhatsApp groep. Hierin worden de spelregels uitgelegd en kun je op de avond zelf aangeven dat je BINGO hebt. Uiteraard zijn er ook dit jaar mooie prijzen te winnen! Deze zijn daags na de bingo af te halen in de kantine. Dit doen we uiteraard in goed overleg en met inachtneming van de RIVM maatregelen.

Verdere uitleg over het gebruik van de live stream zal binnenkort volgen.

Wij rekenen op grote “opkomst”!

Bestuur & Activiteitencommissie Weiteveense Boys