UPDATE Beleid trainingen 18 jaar en ouder

Zoals in het vorige bericht aangekondigd hierbij de precieze richtlijnen voor de trainingen van spelers/speelsters van 18 jaar en ouder. Wij hanteren hierin de richtlijnen zoals deze door de KNVB zijn gepubliceerd. Inmiddels is de begeleiding van de desbetreffende teams al ingelicht over het beleid dat gehanteerd wordt binnen onze vereniging.

Teams met spelers/speelsters van 18 jaar en ouder mogen trainen in groepjes van vier spelers, waarbij er ten alle tijde 1,5 meter afstand moet worden gehouden. Het is daarbij toegestaan om met meerdere groepjes van vier op één veld te trainen. Daarnaast moeten de groepen van vier spelers zoveel mogelijk in vaste samenstelling trainen.

We begrijpen dat er veel onduidelijkheid en onzekerheid is t.a.v. de nieuwe maatregelen. De KNVB heeft een pagina ingericht met een overzicht met veelgestelde vragen rondom het voetbal en het coronavirus: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal.

Mochten er toch nog vragen zijn, dan horen wij dit graag. Succes allemaal en laten we er samen het beste van maken!

Bestuur s.v. Weiteveense Boys