Corona maatregelen gebruik kleedkamers/kantine

Langs deze weg willen wij jullie informeren dat de SWB-commissie heeft besloten (op advies van de KNVB) dat, tot in ieder geval aan de winterstop, de spelers/speelsters van JO8 t/m JO12 zich thuis omkleden en douchen voor zowel de training als de wedstrijden. Daarbij is het de bedoeling dat de jeugdleden hun eigen tenue mee naar huis nemen en er zelf voor zorgen dat deze voor de volgende wedstrijd weer gewassen is.

Deze maatregel geldt alleen voor onze eigen teams en dus niet voor de tegenpartij. Desalniettemin neemt de SWB-commissie aan dat veel andere verenigingen dezelfde maatregelen treffen, omdat dit geadviseerd wordt door de KNVB.

Deze maatregel geldt niet voor alle teams boven de JO12. Zij kunnen dus wel (uiteraard met inachtneming van de RIVM richtlijnen) gebruik maken van de kleedkamers. Bij het indelen van de kleedkamers zal hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden worden.

Naast het gebruik van de kleedkamers willen wij onze bezoekers vragen om ook in de kantine de RIVM richtlijnen te respecteren en bovenal respect te tonen naar elkaar.

Bij eventuele vragen horen wij dit graag.

Bestuur s.v. Weiteveense Boys / SWB-commissie