Nieuwe AED op Sportpark `t Amsterdamse Veld

Nadat in juni 2019 tot groot ongenoegen de AED op ons sportpark is ontvreemd, kunnen wij jullie met trots mededelen dat er sinds kort weer een nieuw apparaat op ons sportpark hangt. De nieuwe AED, inclusief kast voorzien van beveiligingscode, is gesponsord door Vereniging Dorpsbelangen Weiteveen, s.v. Weiteveense Boys, de Vriendenclub van s.v. Weiteveense Boys, Organisatie Kerstbelevingstocht Weiteveen, BespaarAdviesDienst Nederland (Wim Boere) en IJsvereniging De Döörlopers.  

Tijdens activiteiten op ons sportpark zal de beveiligingscode beschikbaar zijn in de kantine. Trainers, leiders en kantinevrijwilligers zullen hier nog over geïnstrueerd worden. Verder is de nieuwe AED ook gekoppeld aan het systeem van HartslagNu en bij een oproep zal de code meegestuurd worden. 

Wij willen de Vereniging Dorpsbelangen Weiteveen en de Vriendenclub hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan dit levensreddende apparaat. 

Bestuur s.v. Weiteveense Boys