Start KNVB Regio Cup voor jeugd t/m JO17 en Coronaregels

De aangekondigde versoepelingen betekenen dat op zaterdag 5 juni de KNVB Regio Cup kan gaan starten voor de jeugd t/m JO17. De JO19 is helaas uitgesloten, omdat er een leeftijdsbeperking tot 18 jaar geldt. De KNVB Regio Cup wordt gespeeld op zaterdag 5 juni, zaterdag 12 juni, zaterdag 19 juni en zaterdag 26 juni. Het volledige programma is terug te vinden in de Voetbal.nl-app. De JO9-1, JO11-1, JO13-1G en JO15-1 zullen hun wedstrijden op het sportpark van Weiteveense Boys spelen, terwijl de JO8-1G, JO10-1, JO12-1 en JO17-1 de wedstrijden op het sportpark van v.v. Schoonebeek spelen. Op de wedstrijddagen zal bij de kantine het wedstrijdprogramma met de kleedkamer- en veldindeling opgehangen worden.

Op de wedstrijddagen gelden op het sportpark van s.v. Weiteveense Boys de volgende regels i.v.m. Corona:

  • Het sportpark is alleen toegankelijk voor spelers/speelsters, begeleiding en ouders die meerijden. Dit betekent dat er verder geen publiek is toegestaan. Er zal een vrijwilliger aanwezig zijn voor de ontvangst.
  • De kantine blijft gesloten. Er zal buiten wel koffie/thee beschikbaar zijn voor begeleiding en ouders.
  • De kleedkamers zijn geopend en het is toegestaan om gebruik te maken van de douches. Wij zullen proberen de teams zoveel mogelijk over de kleedkamers te verdelen. De boodschap is hier om het gezond verstand te gebruiken en goed te overleggen met de begeleiding van een team.
  • In de rust zal er thee/ranja in de kleedkamers staan voor de teams.
  • Na de wedstrijden wordt iedereen verzocht het sportpark te verlaten.


Wij wensen alle teams en begeleiding veel succes en bovenal veel voetbalplezier toe!

Bestuur s.v. Weiteveense Boys