UPDATE Aangescherpte maatregelen vanaf dinsdag 29 september 18:00

Tijdens een landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. De landelijke maatregelen gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn in elk geval voor de komende drie weken van kracht.

Voor s.v. Weiteveense Boys betekent dit concreet dat in ieder geval t/m dinsdag 20 oktober:

  • De kantine is gesloten
  • Er geen publiek is toegestaan tijdens wedstrijden en trainingen (behalve de uitzonderingen zoals deze door de KNVB worden aangegeven, zie: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal)
  • Er geen koffie/thee/ranja beschikbaar is tijdens de rust van wedstrijden. Scheidsrechters/begeleiders/spelers/speelsters worden verzocht om zelf drinken mee te nemen voor in de rust.
  • Iedereen binnen 30 minuten na de wedstrijd/training het sportpark verlaat.

Het beleid voor het gebruik van de kleedkamers is ongewijzigd. Dit betekent dat tot in ieder geval aan de winterstop, de spelers/speelsters van JO8 t/m JO12 zich thuis omkleden en douchen voor zowel de training als de wedstrijden. Voor de uitspelende teams stellen wij de kleedkamers wel beschikbaar, maar leggen wij de keuze voor het gebruik hiervan bij de tegenstander.

Spelers/speelsters van JO13 t/m de senioren kunnen wel gebruik maken van de kleedkamers. We streven ernaar om teams zoveel mogelijk over onze kleedkamers te verdelen. Waar nodig zullen kleedkamers van sporthal De Webbe ingezet worden.

Bedankt voor jullie begrip en we hopen jullie snel weer te mogen begroeten op ons sportpark!

Bestuur s.v. Weiteveense Boys