CORONA UPDATE – Spelregels om weer veilig samen te sporten

Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd van 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht. Weiteveense Boys en samenwerkende jeugd organisatie SWB willen graag de trainingen voor de jeugdteams weer hervatten. Voor senioren is dit nog niet toegestaan.

Vanaf woensdag 6 mei a.s. worden de trainingen voor de jeugd van SWB weer hervat (mits de trainer van het team dit ziet zitten), met inachtneming van de richtlijnen en maatregelen die door het NOC-NSF zijn afgegeven.

In onderstaand PDF-bestand is het protocol te vinden dat wij hanteren tijdens de trainingen.

Mocht u nog vragen hebben over dit protocol, dan kunt u contact opnemen met de SWB commissie (Frank Peters en Ruben Beerling voor leden van s.v. Weiteveense Boys).

Bestuur s.v. Weiteveense Boys