Corona update 10 April 2020

Naar aanleiding van de update van 31 maart door de regering heeft de KNVB inmiddels bekend gemaakt dat de amateurcompetities, alsmede de bekercompetities niet hervat zullen worden. Hiermee komt het seizoen 2019/2020 helaas al zeer vroegtijdig tot een gedwongen einde.

Door de KNVB is tevens besloten dat er dit seizoen géén eindstanden zullen zijn. Hierdoor zullen er geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Komend seizoen zal in dezelfde klasse worden gestart als bij de start van het huidige seizoen. Eventuele consequenties hiervan worden nog uitgewerkt door de KNVB.

Voor wat betreft de geldende maatregelen zijn er (nog) geen wijzigingen. Het sportpark is en blijft gesloten. Het is niet toegestaan om, zonder voorafgaande toestemming van het bestuur, het sportpark te betreden.

Het bestuur heeft ook nader overleg gehad over de verschillende activiteiten die gepland staan. Op Hemelvaartsdag is traditiegetrouw het boekweittoernooi, het boekweittoernooi kan niet plaatsvinden op Hemelvaartsdag maar wordt uitgesteld, als er nog een mogelijkheid komt zal deze alsnog georganiseerd worden! De seizoen afsluiting en het vrijwilligersfeest staan ook nog op het programma.

De beslissingen hierover zullen op later tijdstip worden genomen en zullen genomen worden in overleg met de betreffende organisatoren  en op basis van de dan geldende maatregelen en omstandigheden.

Voor de komende periode wenst het bestuur een ieder veel gezondheid, sterkte en wijsheid toe. Help elkaar indien nodig en wees lief en verdraagzaam naar elkaar.

Bestuur s.v. Weiteveense Boys