Nacompetitie 2e elftal op 2e pinksterdag!

A.s. maandag 10 juni kan ons 2e elftal het seizoen afsluiten met een extra wedstrijd om promotie naar de reserve 2e klasse.

In de reguliere competitie hebben ze de 3e periode weten te pakken. Het begin van de competitie was lastig, waardoor men met de winterstop op een 11e plaats stond. Na de winterstop werd er een reeks neergezet, met goede resultaten tegen o.a. Titan 2, Dwingeloo 2 en Schoonebeek 2. Ook tegen ploegen als SVBO 2 ( ongeslagen kampioen ) en Germanicus 3 werd goed tegenstand geboden. Dit alles zorgde ervoor, dat de 3e periode werd behaald.

A.s. maandag kan er dus een toetje op het toch al geslaagde seizoen bij komen! Er wordt gespeeld tegen Bargeres 2, ook geen onbekende van het 2e. Vorig seizoen is Bargeres gepromoveerd vanuit de 3e klasse en zal nu moeten strijden tegen degradatie..

De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark “ De Planeet “ te Klazienaveen. Aanvangstijd 11.00 uur!

We wensen het 2e succes en hopelijk komen jullie onze mannen aanmoedigen!