MO11-1 met FC Twente en PSV het veld op

De meiden van SBW MO11-1 zijn een prachtige ervaring rijker. Dinsdag 19 maart mochten zij namelijk met de speelsters van PSV en FC Twente oplopen voorafgaand aan deze eredivisiewedstrijd.

De uitnodiging kwam van BDE MO11-leider Jacco Seubring en op de vraag of het onze dames leuk leek om samen met BDE te mogen meelopen werd natuurlijk “JA!” gezegd. Alle meiden mochten daarnaast twee personen meenemen dus vertrok er een behoorlijke delegatie dinsdag om 17.45 richting sportpark ’t Wilburt in Hengelo.

De wedstrijd begon om 19:30. Na de wedstrijd was er de gelegenheid om samen met de dames op de foto te gaan en natuurlijk was de grote favoriet Renate Jansen (Speelster van de Oranjeleeuwinnen). Wat hebben de meiden genoten!

Eindstand Fc Twente- PSV 1-1