Aan- en afmelden jeugdleden voor seizoen 18-19

De jeugdcommissie is alweer bezig met de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Hierbij willen wij ouders van zowel beginnende als stoppende leden verzoeken dit uiterlijk 1 juni 2018 kenbaar te maken.

Wij zijn een kleine vereniging, en hebben in alle leeftijdscategorieën moeite volledige teams samen te stellen. Het komt nog wel eens voor dat leden pas afgemeld worden als teams al zijn opgegeven en ingedeeld in competities. Soms moeten wij er dan voor kiezen om een volledig team terug te trekken uit de competitie.

Andersom gebeurt het ook dat we door late aanmeldingen teams krijgen met vier of vijf wissels. Leden die na 1 juni worden aangemeld worden dan ook niet automatisch ingedeeld in hun leeftijdscategorie. Wij hanteren een maximum aantal spelers per team, mocht een team dus “vol” zijn dan kan er in eerste instantie alleen meegetraind worden of er volgt een indeling in een andere leeftijdscategorie. In de winterstop volgt dan een herindeling.

Dus weet u nu al dat uw kind het komende seizoen niet meer gaat voetballen, of juist graag lid wil worden van Weiteveense Boys, geef dit dan z.s.m. via jeugd@weiteveenseboys.nl aan ons door. De deadline voor het aanmelden van teams bij de KNVB is namelijk 20 juni 2018

Wij willen u er verder nog op wijzen dat een afmelding na 30 juni betekent dat u tot 31 december contributieplichtig bent.