s.v. Weiteveense Boys zet jubilarissen in het zonnetje

Op de onlangs gehouden jaarvergadering heeft s.v. Weiteveense Boys weer een aantal jubilarissen gehuldigd. Zij waren allen het afgelopen seizoen 25 jaar lid van onze vereniging. Tijdens de jaarvergadering sprak de voorzitter de jubilarissen met mooie woorden toe. Tevens kregen zij de bijbehorende pen en een bloemetje uitgereikt. De volgende mensen werden in het zonnetje gezet:

Peter Menke:
Peter is een verdienstelijk voetballer van ons 1e elftal, huidig topscorer aller tijden van de vereniging. Hij heeft een aantal promoties meegemaakt en ook degradaties. Hij is begaan met de club en doet ook regelmatig wat vrijwilligerswerk binnen de vereniging. Was regelmatig op een leuke manier te zien en te horen op RTV Drenthe (“Mente is veel kansen nodig”). Dit seizoen weer goed begonnen en we hopen jou nog jaren hier te mogen verwelkomen in welke vorm dan ook.

Erik Blaauw:
Je carrière als keeper is helaas voorbij, echter ben jij al jaren een zeer gewaardeerde vrijwilliger. Leider van het 3e elftal, dit is en was niet altijd even makkelijk. Maar jij bent altijd doorgegaan, hiervoor hebben wij veel respect. Tevens wil je nog wel eens iets in de verf zetten op het sportpark. Veelal actief in ons 2e en 3e elftal. Ook voor jou geld dat we hopen dat jij de 50 jaar haalt bij ons.

Eddie van der Laan:
Sluwe spits hebben we begrepen, iemand die eigenlijk heel goed kon voetballen, maar ook van andere dingen hield/houdt. De laatste jaren wat minder zichtbaar, maar altijd lid gebleven van onze vereniging.
Eddie heeft op dit moment andere prioriteiten, wat wij heel goed begrijpen. Daarom hebben wij heel veel respect dat hij vanavond toch aanwezig is. Alle sterkte voor hem en de familie gewenst.

Martijn Prijs:
Als we hem moeten geloven, moest hij vroeger heel erg goed zijn geweest. Echter voorkwamen blessures een glansrijke carrière in het 2e en 3e en misschien ook wel het 4e elftal. Jarenlang leider geweest bij de senioren en de jeugd. De secondant van Adri Blaauw, de man die als eerste op het sportpark is. Hij heeft jeugdcommissie gedaan en inmiddels alweer een aantal jaar bestuurslid en verantwoordelijk voor de accommodatie en materialen. Iemand die heel veel voor de club overheeft. Jou kunnen we nog lang niet missen.