Informatie pupillenteams seizoen 17-18

Aanvang eerste training
Op zaterdag 2 september worden de eerste bekerwedstrijden gespeeld. JO09-1, JO11-1, MO11-1 en de puppy’s hebben hun eerste training van het nieuwe seizoen op woensdag 30 augustus om 18.00. Dit is helaas in de spelweek, maar we hebben er toch voor gekozen om de trainingen te laten starten i.v.m. de te spelen wedstrijden de zaterdag erop. Uiteraard is het aan de trainers om te beslissen of de training doorgaat als er weinig animo is. Wij verzoeken alle ouders om tijdig kenbaar te maken of uw kind komt trainen.
Het trainingsschema komt z.s.m. op de site, het wedstrijdschema is te vinden via deze link.

Materialen
Op woensdag 30 augustus vanaf 17.30 uur kunnen de leiders/trainers van bovenstaande teams hun sleutel en teamtenue in de kantine afhalen bij een van de leden van de jeugdcommissie.

Vacatures
Voor het puppyteam (woensdagavond van 18.00 tot +- 18.45) en JO09-1 (maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur) zijn we nog steeds op zoek naar trainers. Lijkt het je leuk (en dat is het!) om onze jongste voetballertjes beter te laten worden, meld je dan aub bij de jeugdcommissie (jeugd@weiteveenseboys.nl).