Verslag SWB MO15-1 – Twedo MO15-1

SWB MO15-1  – sv Twedo MO15-1 (10-12-2016)

UItslag:  4-1

De vriendschappelijke wedstrijd tegen 1e klasser Twedo MO15-1 was voor ons weer een mooie opsteker en leuke afsluiting van de najaarsreeks. Net als de laatste paar weken werd er weer fanatiek gestreden om de bal. Kansen waren er weer genoeg voor ons.
In de 10e minuut was het Lynn die er door kwam op links en de bal netjes en strak in het doel  schoot, 1-0. Ook werd Twedo af en toe gevaarlijk.
Na een kwartier werd het dan ook 1-1 doordat de bal vanuit een hoekschop uiteindelijk over de voet van Kira in het doel verdween. De eerste helft bleven we de betere ploeg en maar helaas geen doelpunten meer.

In de tweede helft begonnen we zeer sterk. Menig ouder zat nog aan de koffie in de kantine toen wij al voor de 2-1 en 3-1 hadden gezorgd. Eerst was het Babeth die het doel vond. Daarna kwam Carlin vanaf de rechtsback positie mee opzetten en ging goed door met de bal. Ze wist van buiten het strafschop de bal hard op het doel te schieten en scoorde de 3-1. Daarna waren de kansen nog lang niet op en duurde het tot tien minuten voor tijd dat er weer gescoord werd. Twedo kon ook nog een paar keer gevaarlijk worden maar wisten niet te scoren.
Kim scoorde uiteindelijk de 4-1 met een handig balletje waar de keepster geen raad mee wist.

Een dik verdiende overwinning voor jullie meiden! Nu een aantal keren de zaal in en afwachten tot de voorjaarscompetitie weer begint.

Iedereen Fijne Feestdagen en alvast een sportief 2017!