Verslag Noordscheschut MO15-1 – SWB Mo15-1

Noordscheschut MO15-1 –  SWB MO15-1  26-11-2106

Uitslag:  0 – 4

De laatste wedstrijd in de najaarscompetitie voor ons alweer.
De  stijgende lijn hebben we weer door kunnen zetten.
Nu uit tegen Noordscheschut MO15-1. Het was koud en de nodige dekens waren meegenomen voor de 6 wissels. We begonnen sterk aan de wedstrijd en dat resulteerde in de 4e minuut al in een 0-1 voorsprong voor ons door Babeth.
Daarna waren er nog een paar goede kansen voor Kim en Esmee.
In de 13e minuut kreeg Kim de bal goed aangespeeld op links vlakbij het strafschopgebied. Ze maakte een kapbeweging en schoot de bal over de keeper in de rechterbovenhoek. O-2. We bleven de beter ploeg en hielden dit stand tot de rust. Na de rust gingen we vrolijk verder en na een goede actie van Britt wist ze de 0-3 te scoren. De 0-4 werd gemaakt door Esmee, wat tevens de eindstand werd.
Door deze overwinning zijn we uiteindelijk op een vierde plek geeindigd.
Een superprestatie van de meiden en dik verdiend!!