Geslaagde opening kantine en nieuwjaarsborrel

Afgelopen zaterdag was de opening van de vernieuwde kantine en ook tevens de nieuwjaarsborrel. We kunnen terugkijken op een gezellige en druk bezochte middag. We willen graag iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid en positieve reacties die we hebben mogen ontvangen over de vernieuwde kantine.

Hieronder is de toespraak van de voorzitter terug te lezen.

 

Goedemiddag voetballiefhebbers,

Welkom leden, vrijwilligers, sponsoren en alle belangstellenden.

Het doet ons goed om jullie hier allemaal te zien. Dit betekent voor ons dat het voetbal leeft binnen Weiteveen, en dat jullie graag op het sportpark komen. Ik wil even een aantal dingen aanhalen met als belangrijkste punt natuurlijk het afronden van de verbouwing van de kantine.

Met de verbouwing van de kantine hebben we in ongeveer anderhalf jaar tijd de kantine grondig aangepakt. De basis van de verbouwing was de zogenoemde 1/3 regeling. Dit betekent dat 1/3 deel subsidie van de gemeente is, 1/3 deel voor de vereniging zelf, en 1/3 deel door zelf werkzaamheid moet worden bekostigd. De voornaamste en grootste dingen die zijn uitgevoerd is een nieuw cv systeem, nieuw dak met isolatie, nieuwe keuken, nieuwe tegelvloer en bar.

Wij als vereniging zijn trots op het resultaat, en willen dan ook iedere vrijwilliger en sponsor die meegeholpen heeft, ik welke vorm dan ook bedanken voor jullie bijdrage.

Allemaal bedankt.

We hebben een aandenken laten maken maar deze is helaas nog niet klaar. Deze zal binnenkort in de kantine te zien zijn.

Als we een terugblik doen naar 2013 dan noem ik o.a. het volgende :

  • De realisatie van het scorebord. Dit is iets waar we ook trots op zijn.
  • Als hoofdtrainer hebben we Martin Koppenol aangenomen. In het begin van de competitie bleven de punten lang uit, ondanks dat er goed werd gevoetbald. De laatste maanden doen we goed mee, en daardoor staan we nu in de middenmoot.
  • Ook kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd vrijwilligersfeest. Ook dit vinden wij belangrijk als waardering toe naar onze vrijwilligers.
  • In 2013 is ook onze website online gekomen. De website zal meer en meer gebruikt moeten worden om iedereen goed op de hoogte te houden. De website is gekoppeld met Facebook en Twitter. Ga dus regelmatig naar de website en maak er gebruik van.
  • Uiteraard willen wij alle sponsoren bedanken voor hun ondersteuning.

Ook wil ik graag even een aantal dingen noemen die voor ons als vereniging belangrijk zijn in 2014:

  • We hebben de ambitie om in de 4e klasse te komen. Dit jaar zijn er nog mogelijkheden onder andere door het halen van de nacompetitie. Mede door deze ambitie hebben we het contract met hoofdtrainer Martin Koppenol verlengd met 1 jaar. Hierdoor kan Martin en de staf verder met het team en hopen we op positie resultaten.
  • We kunnen de competitie starten met een puppy-team. Een puppy-team heeft de focus en vindt de vereniging belangrijk. Door het hebben van een puppy-team kunnen meisjes en jongens vroeg beginnen met voetbal en dat zien wij als basis voor het jeugd voetbal.
  • Ook vinden wij het meisjes en dames voetbal erg belangrijk. Het behoud en niveau van het meisjes en dames voetbal is iets waar het komende seizoen aandacht naar uitgaat en heeft dus prioriteit binnen de vereniging.
  • De nieuwe drank en horeca wet geldt ook voor ons. De belangrijkste wijziging is dat onder de 18 jaar er geen alcohol mag worden geschonken. De gemeente zal hier op toezien en bij overtreding komen er boetes. Wij zullen dus hier ook in mee moeten gaan en kunnen dus geen alcohol meer schenken onder de 18 jaar.

Nogmaals wil ik het belang van alle vrijwilligers in het algemeen benadrukken, het werk van jullie is van wezenlijk belang voor de vereniging. Binnen de vereniging zijn we altijd nog op zoek naar meer vrijwilligers. Dus, zeg niet meteen nee, wat vrijwilligerswerk is best wel leuk en er komt ook een hoop gezelligheid bij. Met name binnen het bestuur en de Jeugd-Commissie ligt dit jaar de prioriteit voor verdere invulling van diverse functies.

Tot slot wens ik namens het bestuur iedereen een sportief en vooral een gezond 2014.

We zien jullie graag weer terug op het sportpark.

Geniet van de borrel.

Bedankt!