Theatervoorstelling voor ouders: “Wel winnen, hè!”

Vorig jaar heeft de theatervoorstelling “Wel winnen, hè!” plaatsgevonden in het Emmense theater de Muzeval. Deze voorstelling was toen speciaal bedoeld voor de vrijwilligers die actief betrokken zijn bij sportverenigingen. Na deze succesvolle inspirerende voorstelling heeft het ministerie van VWS, NOC*NSF en de gezamenlijke sportbonden, in samenwerking met de gemeente Emmen besloten een vervolg te geven aan deze voorstelling, dit keer speciaal bedoeld voor de  ouders in de sport.

 

Theatervoorstelling voor ouders in de sport

Hoe kun je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? Hoe moedig je aan? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd? Wil je meer weten hoe jij én jouw kind nog meer plezier beleven aan sporten? Bestel dan nu kaarten voor de theatervoorstelling ‘Wel winnen, he!’ -versie ouders-. Een geheel nieuwe voorstelling, speciaal voor ouders van jeugdleden van sportverenigingen.

 

Dinsdag 26 november 2013

Theater de Muzeval te Emmen

20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze)

Inloop vanaf 19.30 uur

Wel winnen, he! – versie ouders- is een humoristische theatervoorstelling waarin gedurende 24 uur het gezin van Lisa en Bas wordt gevolgd. Vanaf het ontbijt op zaterdagochtend tot en met het ontbijt op zondagmorgen. Hun drie kinderen spelen zaterdag ieder een wedstrijd: Sander (12 jaar) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop geregel en gedoe, waarbij Lisa en Bas graag ook nog graag willen dat hun kinderen goed presteren. Dus stress in de tent!

De voorstelling wordt u aangeboden door het ministerie van VWS, NOC*NSF en de gezamenlijke sportbonden, in samenwerking met de gemeente Emmen. Zo kost een kaartje slechts € 5,- (excl. € 0,62 transactiekosten per bestelling), terwijl de normale prijs € 20,- is.

Bestel nu kaarten op www.welwinnenhe.nl

Zie ook:     http://www.youtube.com/watch?v=UFtN-auiXBA&feature=youtu.be

Welwinnenhe