Dik verdiende overwinning op Balkbrug!

s.v. Weiteveense Boys – SC Balkbrug       3-1

Weiteveense Boys heeft vandaag goede zaken gedaan door te winnen van Balkbrug met 3-1. Balkbrug stond voor vandaag 5 punten voor op Weiteveen, er stond dus veel op het spel. De wedstrijd begon wat afwachtend, gaandeweg nam Weiteveen het initiatief en creëerde het ook kansen. Echter bleek vandaag ook weer de afwerking moeilijk, met name Geert Bos had vandaag 3 opgelegde kansen die niet aan hem besteed waren. In de 14e minuut brak Peter Menke de ban na goed doorzetten schoot hij de bal goed binnen. Weiteveen bleef de eerste helft de bovenliggende partij met goed voetbal en veel aanvallen. Dit leverde vlak voor rust de 2-0 op. Na een afgeslagen aanval kwam de bal aan de linkerkant voor de voeten van Thomas Immink, zijn voorzet bereikte het hoofd van Peter Menke die goed binnen kopte.

Na de rust werd het spel minder, maar Weiteveen bleef de bovenliggende partij. Peter Menke besliste met zijn 3e van de middag de wedstrijd, na een goede pass van Tim Bijl ging hij alleen op de keeper af. Zijn stift belande in het doel en de wedstrijd was beslist. Weiteveen wisselde 3 keer en speelde de wedstrijd rustig uit. Het leek dat het doel vandaag schoon gehouden kon worden, helaas een onoplettendheid in de laatste minuut zorgde voor de 3-1.

Al met een al een goede wedstrijd van de Boys, waardoor men weer omhoog kan kijken naar de middenmoot. Volgende week speelt Weiteveen uit bij EHS, ook daar moeten de punten weer gepakt worden!